Betaalpakketten ING weer duurder

ING verhoogt ook komend jaar de tarieven van de verschillende betaalpakketten. Het BasisPakket kost voortaan 25,80 euro per jaar. Dit is een stijging van ruim 9 procent. Ook de andere ING-betaalpakketten gaan in prijs flink omhoog.

Niet alleen de betaalpakketten, ook het gebruik wordt duurder. De koersopslag bij betaling en opname met de betaalpas in een andere munt dan de euro gaat omhoog van 1 % per transactie naar 1,10 % per transactie.

De koersopslag bij betaling en opname met de creditcard in een andere munt dan de euro gaat omhoog van 1,75 % per transactie naar 2 % per transactie.

De opname bij een geldautomaat met je creditcard wordt ook duurder. Voorheen betaalde je 4,50 euro per opname. Voortaan wordt dit 2 % van het opgenomen bedrag met een minimum van 4,50 euro. Als je dus op vakantie 1000 euro met je creditcard opneemt betaal je hiervoor maar liefst 20 euro.

 
 • Top10 laagste OZB-tarieven 2020

  De OZB-tarieven verschillen ook in 2020 sterk. Amsterdam heeft wederom het allerlaagste tarief van Nederland. In Nijmegen betaal je zes keer zoveel.

  Lees meer >
 • Toeristenbelasting 2020

  Momenteel doet CijferNieuws.nl een onderzoek naar de toeristenbelasting 2020. De tarieven stijgen dit jaar sterk en ook neemt het aantal gemeenten

  Lees meer >
 • Tarieven hondenbelasting 2020

  Het aantal gemeenten dat hondenbelasting heft daalt in 2020 verder. Toch wordt deze belasting nog steeds in een (kleine) meerderheid van de

  Lees meer >
 • Waterprijs omhoog in 2019

  De prijs van water verschilt ook in 2019 sterk per provincie en woonplaats. De prijs per kubieke meter loopt dit jaar

  Lees meer >
 • OZB-tarieven 2019: sterkste stijging plus 30 %

  De OZB-tarieven 2019 verschillen per gemeente in hoge mate. Amsterdam heeft de laagste tarieven, Nijmegen en enkele gemeenten in Groningen hebben al

  Lees meer >
 
 
233